Jelena i Stela

56
Share
Copy the link

Jelena nije izgledala kako bi ih ima dvadeset i devet, iako ni sama nije bila sigurna u to.
Uvijek joj je prokleto godilo ako bi joj je koji muški primjerak rekao: “Gospođice Jelena, ne bi vam dao više od dvadeset i dvije godine!”

To je slušala i od slučajnih poznanika koji su se topili u njenoj blizini. Ali nikako da nađe nekog tko bi sa njom htio uploviti u bračne vode.
Vrijeme u svom skromnom stanu koji je sama zaradila provodila je uglavnom sama. Prijateljice, osim onih dosadnih sa posla koje su pričale samo odgoju djece, nije imala.
S muškarcima je bilo isto – nitko nije htio ostati duže uz nju u krevetu osim do jutra. Uvijek im se žurilo ili na posao, ili kući, uglavnom tisuće isprika ali nijedna istinita.

Inače, Jelena je seks trebala kao i vodu, ali moralne prepreke bile su mnogo puta previsoke pa je obvezno davala na znanje kao da je ona zapravo nezainteresirana mlada žena, zadovoljna što se muškaraca i ljubavi tiče.

A nije bilo tako. Svoj stan uredila je s mnoga stila, u spavaćoj sobi, koja je ujedno bila i dnevna stajao ja francuski, i krevet sa ružičastim presvlakama, iznad njega visjela je slika gole Venere, u ulju koju je donijela bogzna odakle.Za svoj dvadesetdeveti rođendan odlučila je pozvati u goste kolegicu s posla. Zvala se Stela, u njezinom uredu radila je četiri tjedna.

Jeleni se odmah dopala, i to zato jer je ostavljala neki čudan utisak. Bila je mlađa od Jelene, u njenim lijepim crnim očima skrivalo se mnogo toga. I zato je poželjela da večer na svoj rođendan provede sa njom.
Stela nije odbila poziv, možda je samo malo bila začuđena, jer do sada osim obveznih službenih riječi nisu imale drugog kontakta.

I što se večer brže približavala, ta je veća bila Jelenina uzbuđenost. U prodavaonici je kupila nekoliko butelja bijelog vina i sve ostalo što joj je trebalo za raskošnu večeru. Sve je pripremila već poslije podne, zato je vrijeme koje joj je preostalo željela utrošiti da se lijepo uredi.

U predsoblju se svukla sasvim i promatrala svoje tijelo u velikom zrcalu. Dojke, malo su već visjele, ali još uvijek čv****te, Venerin brežuljak izbočen i sav obrastao crnim dlakama, a istim dlakama bila je obrasla i ispod pazuha.

Ali Jelena ih nije podnosila, pa je odlučila da ih obrije. Zato ih je obilato nasapunala i uzela žilet, koji je čuvala samo za tu namjenu.Odjednom se sjetila lude ideje – da se obrije i među nogama. To još nikada nije napravila.

Dovukla je široku fotelju do zrcala, sjela i bezobrazno ste raskrečila. Kada je počela kistom nanositi pjenu po dlakama, osjećala je ugodno drhtanje. Odsjaj njenog raskrečenog međunožja u zrcalu još ju je više uznemirio. Po svojoj zaobljenoj zemički koja je bila već sva u pjeni putovala je kistom, polako pa opet brže, pa jače.

Tu i tamo umočila ga je i u rupicu koja bivala sve vlažnija. “Joj, joj,” uzdisala je sva vruća i gurala kist u pičku sve do drvene ručke, razmazujući pri tom drugom rukom pjenu po brežuljku. Po međunožju je bila sva vlažna i pjenasta, sve je klizilo i micalo se samo od sebe, a onda je tu idilu prekinulo zvono na vratima.

Jelena je odjednom zastala i utrnula u položaju u kojem se snašla. Pogledala je u zrcalo. Kist u desnoj ruci bio je duboko u rupici, srednji p****t lijeve ruke u anusu. Da je nije zasmetalo zvono, u sljedećim sekundama doživjela bi vrhunac. Naljutila se

Već je mnogo puta masturbirala u krevetu ali nikada joj se nije to dogodilo. Jeleni nitko nikada nije zasmetao, ni kod najintimnijih radnji. Nervozno je ustala, bacila kist u ladicu toaletnog stolića, a fotelju gurnula natrag u sobu. Dok je navlačila haljinu, zazvonilo je i drugi put. Nije uspela navući gaćice, požurila je otvoriti vrata.

Pred njima stajala je Stela, sa svojim poznatim zago****nim smiješkom na usnama i buketom cvijeća u rukama. “A što si radila tako dugo?” – smiješila se Stela gledajući Jeleni pravo u oči. “Bila sam u WC-u”, lagala je Jelena okrenuvši Steli leđa da skrije crvenilo na licu. “Uđi u sobu, moram se do kraja urediti,” rekla je gošći.

Ušla je u kupaonicu da navuče gaćice. Upalila je svjetlo na zidu i podigla haljinu. Među nogama još je bilo puno pjene, zato je jednu nogu podigla na rub kade i počela brisati pičku. Tada su se otvorila vrata, u kupatilo je ušla Stela i iznenadila Jelenu usred brisanja. Po drugi put te večeri Jelena se zacrvenila u licu. Okrenula se prema Steli i zurila u nju. “Samo bi pišala,” rekla je ova, podigla suknju sjela na školjku.

Nije svukla gaćice, samo ih je maknula u stranu i već mokrila jakim mlazom. Jelena ju je otvoreno promatrala a nije mogla izustiti ni riječi. Stela je primijetila njenu nelagodu, ali nije joj smetala. Uzela je papir, razmaknula stidne usne obrisala se po ušću crne rupice.

Potom je ustala i otišla iz kupaonice brzinom kakvom je i ušla. A Jelena je krenula za njom, kao da je hipnotizirana. Uznemirila ju je Stelina blizina. Kada je ušla u sobu, Stela je ležala na krevetu.Suknju je podigla visoko iznad pojasa tako da je Jelena mogla gledati kolegicu pravo među bijele gaćice. “Što si radila svojoj mačkici?” – pitala je Stela i razmaknula noge.

Bezobrazno pitanje tražilo je isto takav odgovor. Tog je Jelena bila posve svjesna. “Htjela sam obrisati pičku, bila je sva od pjene za brijanje!” uzdahnula je i okrenula se u stranu. “Pokaži!” Stelin glas čuo se poput zapovjedi.

Jelena je bez riječi podignula haljinu i okrenula se prema Steli. Ova je, ležeći na krevetu, brzo skinula gaćice i šapnula: “Legni kraj mene, ne boj se, Jelena!”A potom: “Svuci ću se.

Pored cvijeća donijela sam ti još nešto, jednu zgodnu spravu za uživanje. U mojoj je torbi, budi ljubazna pa mi je donesi, moram te naučiti kako se rukuje s njom.” Jelena je kao u transu poslušala zapovijed i izvukla iz torbice plastični predmet u obliku muškog uda.

Iz porno revije koje je često gledala dok ja sama ležala na svom ružičastom krevetu, znala je za te sprave, ali još nikada ništa slično nije držala u ruci. Kada je uzela, taj predmet na ten u svoju ruku i tek ga onda pružila Steli, već je bila sva vruća. “Vidi, Jelena, ovo je umjetni kurac, za naše vruće pizde. Dođi, legni tu pokraj mene.”

Jelena se svukla i zastala posve naga ispred Stele. Njena je maca još uvijek je bila od pjene, a isto je bilo i sa bedrima. Kleknula je ispred Stele i žudno je promatrala. A ova je na jednoj strani penisa okrenula neki poklopac i stvar je tiho zabrujala. “Vidi, tako to djeluje” rekla je prema Jeleni i pažljivo si uvlačila ušiljeni dio predmeta.

Drugom rukom milovala je svoj klitoris, usput je šapnula Jeleni: “Daj, čučni iznad mene, da ti mogu grickati mačkicu!” Jelena je čučnula iznad njenog lica i odmah osjetila kako Stelin dugi i vrući jezik prelazi preko njenih stidnih usana. Razmaknula ih je i počela kliziti po Stelinom licu koje je bivalo sve mokrije od silnih sokova koji su se cijedili iz njenog otvora. “Jebi, jebi, kurac, pička, raspolovi me, uvuci se u mene, u malu nezasitnu rupu, a ti još žešće pleši po meni!” vrištala je Stela ispod Jelene, sva raskrečena i savijajući se.

Penis je uvlačila u sebe nevjerojatnom brzinom, Jelenu je podsjećala na kakav stroj. “Stiže Jelena, svršavam!” kriknula je i svalila se u stranu takovom brzinom da je pala s kreveta. Vibrator se otkotrljao do iznenađene Jelen, a ova ga je zgrabila i brzo ga uvalila u svoju raspuklinu. I dok se Stelino tijelo još uvijalo na podu, Jelena je osjetila one trzaje koji prethode ****azmu.

Otvor se razvukao do ogromnosti pa bi u tom trenu u nj stala četiri vibratora a ne jedan, a tada je iz njega počeo curiti sok, pomiješan sa mokraćom.

U vrhuncu koji ju je snašao zaboravila je sve prepreke, popustile su kočnice razumnog ponašanja, skočila je i sva raskrečena i kao bezumno počela urlati: “Joooj, jooooj, Stela, kako je to divno!”Stela je iz kreveta, gledala Jelenu koja je sva crvena stajala na krevetu i p****tima si rastvarala stidne usmine, tako da je mogla promatrati božanstvene grčeve koji su joj potresali tijelo poput struje. A iz pizde curilo je u ogromnom mlazu.

Jelena je naime pišala na krevet. Stela je brzo legla ispod mlaza i počela se gladiti po tijelu. U manje od minute Stela je ponovno svršila. Potom su obje ostale ležati na krevetu.”Sretan ti rođendan, Jelena,” dahnula je Stela i stisnula se k svojoj suradnici. Jelena nije rekla ništa, samo joj se zagledala u oči i malo zatim šapnula: “Hvala.” Stela nije bila sigurna je li riječ o zahvalnosti kao odgovor na čestitku ili poklonu koji je oboma pružio toliko zadovoljstva.