Njihova Velicanstva – Najbolje Poze u Seksu!

91
Share
Copy the link

Da bi ste bili dobri u seksu sve što trebate znati kako izvesti različite seks poze i malo eksperimentirati što vam najbolje odgovara!

Iako većina žena najviše voli biti ‘gore’, u današnja, moderna vremena sve ih više želi što sočniji, žešći i raznov****niji seks. Zato muškarac koji želi da njegova draga uistinu uživa u performansu koji će joj priredit, mora potisnuti ego i baciti se na posao, a najbolje mesto za savete je upravo ovde.

Kada kažemo baciti se na posao, tada mislimo da će on morati usluživati nju. I koliko god žene pričale da su čedne i da najviše vole misiona****ki seks, to nije istina. Iako još uvek prakticiraju misiona****ki kao najomiljeniji položaj, one žele da sokovi poteku, i to žele odmah, trenutno, sad!

Kako postići istinsku uživanciju? Šta tačno učiniti? Odgovor glasi – pronađite odgovarajuće poze. Bez brige, ima ih MNOGO. Jedna mora upaliti. Ja vam predstavljam njih pet, a u njima većina žena nalazi taj čudesni doživljaj!

‘Ples’ u krilu

Zvuči poput klišeja? Možda, ali – žene vole biti ‘gore’, a tajna leži u kontroli. One uvek vole kontrolisati situaciju. Tako čine tačno ono što žele, svojim ritmom, te imaju potpunu slobodu pri odlučivanju kada će ‘sići’. U ovoj pozi vaša partnerka, okrenuta prema vama ili od vas, može doživeti ultimativno dobar ****azam, bilo klitoralni, bilo vaginalni.

Dakle, ako uspravno sedi na vama i migolji se, tada želi postići klitoralni ****azam. No nagne li se napred, oslanjajući se na ruke i podižući se gore-dole, tada pokušava pronaći svoju G-točku.

Još luđe je kada sve kretnje prenese na rad nogu, a vaša su tela spojena samo … – tada oboje istinski uživate. Jedina pretpostavka je da ona mora biti u dobroj kondiciji da bi nekoliko minuta izdržala takav tempo.

Želite li pozu kada je ona gore dodatno začiniti i uživati gledajući je, tada ćete je izluđivati dodirima po svim strateškim delovima tela.

Komforan položaj, poznatiji kao misiona****ki

Verovali ili ne, misiona****ki položaj je ipak najomiljeniji. Iako većinu muškaraca podseća na flanelsko donje rublje i mrak u sobi, ima i on svojih čari. Osim kontakta trbusima i nogama, parovi često upražnjavaju izmenjivanje pogleda uz lagano šaputanje, a žene su te koje u ovom slučaju svršavaju i – emotivno.

Pri misiona****kom položaju klasični se pokreti ulaženja i izlaženja mogu i osvežiti. Stavite jastučić pod njenu guzu ili joj guzu podignite rukama te u nju ulazite plesnim pokretima.

Stojeći

Iako su vam šanse za ****azam u ovom položaju vrlo male jer ćete se iznimno naprezati, ona će biti ta koja će zasigurno profitirati. Postavite je na rub stola, radne površine u kuhinji ili okvir prozora – važna je stabilnost.

I dok je ona u pozi orla (raširenih nogu), vi stojeći ispred nje možete raditi što hoćete. Ovaj položaj ima dosta prednosti – u nju ćete ući dublje no obično, što će rezultirati vrlo brzim ****azmom. Tačnije, uzastopce ćete joj gađati G-točku, a ona će najvjerojatnije ispustiti ‘ljubavne sokove’ i po vama i po stolu.

Sam izlazak iz spavaće sobe i premeštanje seksa u drugi deo stana potpirit će vašu maštu i u****i još malo uzbuđenja u vaš seksualni život. Mnoge žene više vole ****azam od dugometražnog seksa. Stoga, namirišite li njenu glad za ****azmom, dajte joj ono što traži.

S boka

I dok ona leži na boku, okrenuta licem od vas, uđite u nju odpozadi. Kod ove je poze super to što dragu možete zagrliti, pričati joj pričice na uho, osetiti njeno telo i ljubiti je, lickati i gristi od ušiju do vrata i ramena.

Ona se odlično zabavlja – kontroliše situaciju

Ista se poza može upražnjavati oči u oči. Ona može prebaciti noge preko vaših leđa i gledati vas dok pe****rirate. Poza s boka podrazumeva lagan i ritmičan seks, dopušta vam lagane manevre, a vaša će partnerka osetiti koliko uživate u celom njenom telu. Ako ne voli pseći, bočni će položaj sigurno voleti.

Pseći

Bez njega – ništa. Žene ga vole, no dug je put do uživanja… Kod ovog položaja od prvog trenutka trebate biti nežni i imati razumevanja. Nekim je ženama ovaj položaj bolan, stoga vaši pokreti moraju biti lagani. Da biste održavali kontakt, dodirujte joj guzu, držite je za bokove, mazite joj grudi. A možete je tu i tamo ”lupiti” po guzi. Zašto ne? Možda je baš malo grubosti dodatno uzbudi.

Položaj psića možete odraditi i kada ona leži potrbuške. Priljubite se uz nju, no nikako se nemojte oslanjati celom težinom jer bi vrlo brzo mogla ostati bez vazduha.

‘U akciju, molim!’, pomislit će mnoge. No druge će možda ustuknuti, negodovati i reći da nikako ne mogu uživati u ovim pozama. Tajna formula glasi: drage moje, nema recepta kojeg ćete se držati k’o pijan plota i dosegnuti ****azam. Potrebno je malo mašte i truda, razumevanja druge strane i, naravno, ljubavi (čast izuzecima koji za vreme seksa mogu isključiti mozak i uzeti ono po što su došli). Ponuđeni će predlozi u vaš seksualni život doći spontano, sami od sebe. Prepoznat ćete taj trenutak i uživati do beskraja.

Treba li napomenuti: kod svakog odnosa koristiti novi kondom?

Pre upotrebe proveriti rok trajanja kondoma, kao i eventualna oštećenja na paketiću. Za otvaranje paketića ne koristiti oštre predmete kako se kondom ne bi oštetio.