O MENI…

19
Share
Copy the link

Još uvek se pitam postoji li prava definicija te „bolesti“, „izopačenosti“, odnosno „ju-ju-daleko-bilo“ stvari… Je li potrebno da se jedna samosvesna i samouverena žena oseća loše zato što voli seks? Da li je sramota biti telesni hedonista? I koji su to parametri po kojima se određuje je li neka žena nimfomanka ili nije? Koja je razlika između žena koje bi volele da se tucaju mnogo više nego što se tucaju, i onih koje su spremne da zadovolje svoje seksualne apetite, ma koliko oni veliki bili? Sit gladnom ne veruje… A u ovom slučaju, ni gladan sitom ne veruje… Ali mu zavidi. O, i te kako mu zavidi! Imam gomilu kafa-drugarica, koje me podozrivo gledaju kada govorim prilično otvoreno o svojim seksualnim fantazijama, fetišima, avanturama, ljubavnicima… Iako su u tom BLJAK fazonu, sigurna sam da bi svaka od njih žarko želela da hoda u mojim cipelama, ali da se to nikada ne sazna. NIKO na pla*i ne može da me uveri u to da većina njih ne masturbira prevrćući u glavi moje dogodovštine… Ali… Ovo je ovde Balkan, što bi rekao Bajaga… Strano sve što je ljudsko. Ovde je događaj promeniti pozu u seksu, a kamoli biti sa većim brojem partnera nego što je to „moralno“. Smatram da je na današnje vreme apsurdno pričati o moralu, u tom smislu. Po mom skromnom mišljenju, najnemoralniji su oni koji se zalažu za moral… Uh… Ježim se od toga… Zašto sam ja veća kurva od one koja svake noći u mislima biva sa različitim tipom? Za razliku od njih, koje nemaju muda da se i telesno zadovolje, ja sam spremna da dignem glas, i stanem u odbranu svim ženama koje su mi istomišljenice!
Svima onima, koji su poželeli da me pljunu posle ovog izlaganja, mogu da poručim samo jedno: Ja sam nimfomanka, ali istovremeno i odan prijatelj, i dobar čovek, i vredan radnik, i akademski građanin, i dobra domaćica. I sve to me čini visokomoralnom osobom! Dozvoliću i vama da me sagledate iz drugog ugla, i shvatite da nimfomanija leži u svima nama. Razlika je samo u tome što su neke žene spremne da to priznaju, a neke nisu!
Ja sam ANA, nimfomanka, željna seksa i razvratnih avantura. Kraljica perverzije i fetiša. Nepopravljivi hedonista. Muškarci će me obožavati, žene će me podržavati, ili mi zavideti… Ali me niko neće moći ignorisati. Volite me, mrzite me, hvalite me, pljujte… Možda će mi, baš zahvaljujući vama, neke stvari postati jasnije.