Perverzne drugarice

65
Share
Copy the link

Kada smo stigli na Adu rasirio sam tri velika peskira na nekoliko metara od vode i postavio suncobran, Ana, Maja i Zorana su zuzele pozicije na peskirima pricajuci nesto neobavezno. Otisao sam u obliznji bar i narucio pivo, gledao sam njih tri kako se svlace, sve tri odmah u toplese naravno. Svi muskarci u krugu od kilometa*u gledali u njih i prosto receno balavili. Obavezno je i to da us kupace gace nestajale duboko u njihovim oblim guzama, Zorani su se cak i gace uvukle u picic. Sve to je bilo ocekivano bar za mene, njih tri su bile prelepe ribe, Ana i Zorana plavuse a Maja crnka, gradjene fenomenalno, sise su sevale na sve strane. Muskarci u blizini su se meskoljili, cak i oni koji su tu bili sa zenama ili devojkama, neki su se okretali na stomak, znate vec zbog cega, praveci povece rupe u pesku svojim udovima. One su uzivale u svakom trenutku, one su to obozavale, volele su da provociraju muskarce, sve tri su bile nevidjeno perverzne, sad, meni je bilo jasno da ima perverznih devojaka ali da budu njih tri zajedno je bilo mnogo. Primecivao sam na plazi da ima i zenskih koje nisu bas ravnodusne, jedna je pokusala cak i da udje u komunikaciju sa njima ali brzo se vratila nazad.
kako je i bilo dogovoreno posle 15 minuta ponesoh im po sok, Ana mi rece da im kupim neko ulje za suncanje. Doneo sam im ulje i opet otisao na pivo, pricao sam sa konobarom kada mi je doneo pivo i primetih sve vise price o njih tri u samom kaficu, interesovalo me sta se desava, pogledah, mazale su se medjusobno uljem ali to nije bilo obicno mazanje uljem, po mom misljenju to je bila erotska masaza.
Suncale su se nekih dva sata, ja sam pio pivo i razmisljao o dogadjaju od jutros. Ja sam bio Anin gost, stigao sam sinoc, spavao sam u jednoj od soba u njenoj velikoj kuci, ocekivao sam i nadao se nekoj njenoj akciji u toku noci ali ostavila me da se odmorim na miru. Ujutru me iznenadila, probudila me dok mi je vezivala ruke za krevet, nisam se opirao, svezala mi je i noge, bio sam bespomocan na krevetu i u totalno prepustem njoj. Popela se na krevet i opkoracila me nogama, stojala je mocno visoko nad mnom, bila je u uskim farmerkama koje su joj fantasticno stajale. Godilo joj je sto sam lezao vezan i bespomocan pod njom, stala je na moje grusi i gazila me po njima i po stomaku, povremeno mi je jako pritiskala stopalom jako nadignut kurac, radila je to toliko nemilosrdno da sam jecao od bolova. U sred te moje jeke pritisnu mi stopalom usta, u sledecem momentu gazila me po faci, uzimala je moj nos sa dva nozna prsta i jako ga stiskala, uzasno je bolelo, to je radila i sa mojim usima, odahnuo sam kad je rekla da joj lizem stopala, znao sam da je bolovima bar kraj. Pocinjao sam od njene pete i jezikom prelazio sasvim polako preko njenih tabana i na kraju oblizao donji deo njenih noznih prstiju, tacnije jagodice njenih noznih prstiju, ponavljao sam postupak nekoliko puta, tada je vec pocela da uvlaci veliki nozni prst u moja usta i terala me da sisam, onda naredi da isplazim jezik, uze ga sa dva nozna prsta i lagano ga je stiskala dok jezik ne isklizne. Pohvalila me da sam joj dobro ugodio, sela je izmedju mojih stopala i sa stopalima uhvatila moj kurac i njima ga jako drkala, stopala su bila sva vlazna od mog jezika i fantasticno su klizila i stvarala nevidjen uzitak, uskoro pravi vodoskok sperme odlete visoko u vazduh i Ana ostatak nezno stopalima iscedi iz njega.
Dok me odvezivala rekla mi je da mi je pripremila iznenadjenje, rekla je da cu biti nosac i potrcko njoj i njenim drugaricama dok su na plazi a posle ce sve tri da se poigraju sa mnom. To me zesce napalilo ali nisam znao sta sve mogu da ocekujem.
Konacno su odlucile da krenu sa plaze, pokupio sam i poneo stvari, trazile su da ih vodim na sladoled. Svratili smo u malu poslasticarnicu u kojoj je radila jedna lepuskasta devojka, htedoh da narucim 4 sladoleda ali me Maja spreci i rece da narucim samo za njih tri uz konstataciju da ce one sada da lizu a ja cu kasnije. Cerekale su se sve tri uzivajuci sto me zezaju pred tom devojkom, devojka je pokusavala da se ne smeje ali one su nastavljale sa zezanjem tako da je i ona pocela da se smeje. Maja je bila glavna, govorila je kako ima za mene sasvim dovoljno materijala za lizanje tapsuci se po guzi, govorila je zatim kako picu vise nikad necu jesti nego cu je samo lizati, predlagala je cak da idemo u piceriju i da one jedu picu a ja da je lizem, pa je nastavila da posle mozemo otici na kafu pa kada kafu popijemo da ja uzmem tost od kafe na jezik, da zamislim zelju pa da jezikom ubodem zelju u njen cmar, pretpostavljala je uz smeh da ce mi se zelja sigurno ostvariti. Shvatio sam da je to prvi cas, bilo je to verbalno ponizavanje i mojom sre* nije bilo vise prisutnih tu osim ta devojka koja je radila a kojoj su u momentu naseg kretanja tekle suze od smeha.
A onda smo dosli kod Ane kuci i pocele su razne igrarije. Prvo sam bio sa Zoranom pod tusem, trljao sam je nezno sundjerom i sapuni*, terala me da pijem vodu koja se slivala niz njenu picu ali sam morao da la*em kao pas tako da sam je jezikom udarao po pici, sto je uticalo na njeno uzbudjenje, uvijala se i trazila da pojacam, sva se tresla dok mi je svrsavala na jeziku, u tom momentu pocupala je plasticnu zavesu tusa. Skupljao sam njene sokove jezikom sa njene pice i butina. Rekla je da ustanem i onda podigla ruku, lizao sam je ispod pazuha, pa ispod drugog, golicalo je i jako se cerekala. Ostali smo duze vremena, culi smo Anu i Maju kako nas dozivaju, Zorana me postavila cetvoronoske i uzjahala kao konja vicuci djiha djiha. Dok sam hodao tako cetvoronoske lupala me sakom po dupetu terajuci me da ubrzam dok nismo stigli do Maje i Ane koje su sedele na visokim sank stolicama sa isturenim guzama ka nazad. Lizao sam guzove jednoj pa drugoj pruzajuci im ugodjaj ali i sam uzivajuci, presao sam na brazdice koje su delile guzove pocinjajuci jezikom od samog dna kicme i dolazeci do samog cmara, prosto receno njih dve su se topile od miline ocekujuci uskoro jos veci uzitak kada im budem lizao cmar. Na kraju sam se usredsredio na male zatamnjene guzne rupice kruzeci jezikom po sitnim naborima i povremeno bockajuci vrhom jezika sami otvor. E onda je Zorana rekla, stop, takmicenje, koja ima elasticniji cmar, Ana ili Maja, koji cmar ce primiti vise jezika unutra, odnekud je donela cak i neki lenjir. Gurao sam jezik u Anin i Majin cmar, Zorana je objavila da je nereseno, u oba cmara jezik je usao po 5 cm.
Uzjahale su me sve tri i presli smo u spavacu sobu, svezale su me za krevet, Ana je donela svece i vrucim voskom su mi zalivale noge stomak i grudi. Maja opkoraci moju glavu, video sam njenu guzu kako se spusta sve vise i na kraju mi dosta grubo sede na facu, bio sam totalno poklopljen njenom guzom, uopste nisam mogao da uzmem vazduh a ona nije popustala, posle dva minuta poceh da se borim za vazduh mrdajuci glavom ali ona je jako pritiskala i uzivala u mojoj poziciji. Vec se culo moje mumlanje ispod njene guze, ocajnicki mi je trebao vazduh, ona malo zadignu guzu ali vec u sledecem trenutku opet sednu na moju facu tako da nisam uspeo da uzmem dovoljno vazduha tako da je moja borba za vazduh pocela vrlo brzo, ponovila je to nebrojeno puta, sav sam bio u znoju od silnih napora i pokusaja da dodjem do vazduha. Konacno proceni da je dosta i ustade. Pruzile su mi malu nagradu, u tom polozaju sve tri su mi djavolski dobro pusile, sisale i lizale kurac i jaja. Svrsio sam dok je bio duboko u Aninim ustima, nije ga pustala, i dalje ga je dobro sisala dok se sperma sa krajeva njenih usana slivala niz koren kurca na moja jaja.
Nakon dobre zabave legli smo svo cetvoro na veliki krevet i tako se probudili ujutru a to je bilo vreme za moj polazak nazad. Molile su me da dodjem sto pre ponovo, obecale su da ce biti manje perverzne sledeci put i da ce biti neznije.