Rekoh ti “ fališ mi”……..a ti………. “OK”

43
Share
Copy the link

Još jedan noć u samoći , i jako mi fale te crne oči …..a nema ih.
Ako postoji platonska ljubav …..onda ja te voli.
Ako postoji beskrajna želja …….onda ja te beskrajno želim.
Još mi je pred očima slika , ti spavaš, a ja tako daleko .
Želim da se zavučem tu ispod tog pokrivača, da osjetim tvoju toplinu ,tvoj miris, da spustim svoje usne ne tvoje poluotvorene. Eh ..taj baksuzni **** …offline .
Nemir ,užasan nemir, pa zar ni ovako ne mogu da budem tu pokraj tebe? Ne,nije suđeno.
I sad ona igra mačke i miša……kad je sledeći put kad ćeš biti samo moj?
Nikad , vjerovatno, a ja te tako želim …..bar 24 sata da si moj, samo moj.
Pokušavam da zamislim taj naš susret, negdje na pola puta, ja bih te vjerovatno čekala.
Ja tebe uvijek čekam, i kad prestanem da se nadam , ti se pojaviš, razoružaš me svojim osmejhom i ja kao blesava tinedžerka ti se prepustim sasvim.
Da li ćeš i večeras doći ? ..….Ne znam , nadam se, ne volim onaj prazan krevet.
Da li bi tad došao? Vjerovatno … ma ne , došao bi sigurno , ali u zadnji čas , kad bi meni sve lađe potonule.Bila bi ljuta , tužna, bjesna , zbunjena,ali bi tvoj pogled bio dovoljan da ponovo cijeli svijet bude moj, da vrijeme stane i da ne postoji ništa samo mi.
Popili bi nešto. Šta? Kafu koju voliš prije spavanja, ne,meni bi trebale bar dve čaše vina.
Ne bih želila da te poljubim ,već da te ugrizem za usnu da vidiš koliko boli čežnaj za tobom.Strast bi se razlila oko nas, a ja bih te ljubila, grlila , privijala se uz tebe. Lift , bili bi na vrhuncu želje, zatvorili bi varta sobe i veći bili jedno. Ne bi stigli do kreveta. Zid,pod ,sto,vrata ne znam gdje bi izgorili u svojoj strasti.Jedino što bih željela da te što pre osjetim u sebi.Nakon par minuat luđake starsti , briznula bih ili u plač ili u smijeh.
Pa znaš da sam ja ona luda koja ne zna da kontroliše svoje emocije, romatičan, dosadna patetičan . A nakon tog bi tek upoznao pravu mene. Odvukla bi te pod NAŠ pokrivač I tad bi bio moj samo moj, a ja ne bi bila ona nesigurna žena koju poznaješ, već bi tačno znala šta da radim.Dugo bih ti ljubila oči , usne , vrat. Kako volim tvoj vrat , pogotovo kad je tenis na tv-u. Spustila bi se na ramena , pa grudi ,lizala i grickala bradavice.
A ondah niže i niže do njegovog veličanstva , dohavtila bi ga požudno i halapljivo, vjerovatno mi jedna šaka ne bi bila dovoljna, pa bih ga zgrabila sa obe , pulsirao bi u mojim rukama, a jezik bi mi grozničavo klizio pa glaviću i njegovom obodu. Povremeno bih podizala pogled ka tvom licu , da se uvjerim da me želiš i više nego DOSTA, ma znam da me želiš i previše bez obzira koliko to kriješ i guraš me od sebe.
Moje usne bi ga obuhvatile cijelom debljino i polako bi se spuštale niz užarenu i čvornovatu batinu. Ogromni ud bi polako klizio i sve dublje ulazio u moje grlo gubeći se u ambisu sladostaršča, još koji pokret i moje bi usne došale do korijena prekarsnog i ……
Ne , ne bih morala ni da dišem ali bih postigla rekord u dužini i debljini kurca koja je ikad ušla u moje grlo. Zadržala bi te u mom čvrstom posjedu malu vječnost , iako bi me preklinjao da te pustim jel ne možeš da izdržiš .
Ne, ne bih ti dozvolila da svršiš , ovaj put mora da traje dugu, da te osjetim svakim dijelom svoga tijela . Čvrsto bih stegnula korijen prstima da ne bi pokvari potpuni doživljaj koji sam željno isčekivala.
Izvalačila bi ga i uvlačial u jednakim ritmovima spuštajući i dižući glavu kao u nekom vejrskom obredu , klanjajući se nejgovom božanstv .…………………………………………………………………….:P 😛 😛
Nastavak u nekoj drugoj besanoj noći……:P 😛 :P….meni tebe nikad dosta

P.S. I večeras si bio tu , u pola moje patetike , uz neophodnu igru mačke i miša, i baksuznog ****….iako me želiš DOSTA, ja mislim da me želiš i previše jer inače ne bi bio tu …………………… i komplikovao dodtno komplikovano.