Za sve je kriv bratić!

95
Share
Copy the link

Jos uvijek se pitam da li je to što sam napravila bilo ispravno ili ne?! Ali naposljetku znam da mi je bilo prelijepo i to je ono što je najbitnije…
Još uvijek se sječam kao da je bilo jučer. Cijeli dan sam osjećala neko strujanje u zraku i jedino na što sam mislila, cijeli taj dan bio je sex! Ljeto je, a svi muškarci su odjednom izgledali kao Apoloni. Svi u nekim uskim majicama, na kojim se jasno očitava njihovo divno isklesano tijelo. Imala sam osjećaj da na svakog posebno navlažim. A pogled na međunožje svakog od njih me je vodio skoro do samih vrhunaca. Tada sam bila u vezi sa dečkom kojeg sam volila i sa kojim sam bila godinu i pol u vezi. Jako je to lijepa veza bila, puna razumijevanja, kompromisa a bilo je čak i ljubavi. Mnogo smo se lijepo slagali, on je bio jako fin, i taj stav mi je jako pasao ovak u našoj vezi, ali u krevetu sam uvijek ostajala i nedorečena i neispunjena. Moja želja je bila uvijek neki grublji sex, di bi me on primio k sebi, bacio na krevet, potrgao sve s mene i di bi se jako i divljački pojebali. Ali on jednostavno nije bio taj tip. On je bio jednostavno….romantičan.
Tu večer smo se dogovorili da idemo van. Mjesto događanje je bio poznat zagrebački klub. Poznata i naša ekipa se već našla i sve je bilo kao i obično. Red humora, red cuge i sve tak…Sve dok Iva nije rekla da joj dolazi bratić iz Rijeke, Luka, za nekih pol sata. I onda se pojavio on. Visok, crn, crne oči, brada od nekih 2 dana, tijelo košarkaško…apsolutno nijednu fizičku manu nije imao. Nisam mogla vjerovat u što gledam. Istog trenutka mislim da su nam se pogledi sreli i da smo ostvarili tzv. “eye contact”. Nakon par tura još, svi smo se još vise opustili. Nekih pol sata poslje su oni već svi bili u polupospanom stadiju, uključujući i mog dečka. Zbilja je bio pijan. Luka me pogledao pravo u oči. Navlažila samo od tog crnog prodornog pogleda i slatko mi se nasmijao sa svojim prelijepim bijelim zubima. I tako je počelo gledanje, kojim smo gutali jedno drugo. Dečko mi je prišao, zagrlio me, onak pjan i jedino što sam osjetila bila je njegova težina, kao mrtvog leša. A ja sam uporno gledala Luku prek njegovog ramena. Već sam imala u glavi tisuću scenarija. Odjednom sam dobila ideju i rekla im da moram na wc. Pomislila sam si, ak si ja već sve ovo ne umišljam, krenuće za mnom.
Otišla sam u wc i samo par sekundi poslje ušao je za mnom. Na svu sreću jedna curka je taman napuštala wc, a mi smo si ušli u prvi kabinu. Jako me primio, prislonio na zid kabine i primio mi nogu. Počeo me jako ljubit, kao nitko do sad. Polako me čupao za kosu i ljubio po vratu. Svaki njegov topao uzdah me još više nadraživao, a njegova ruka na mojoj butini stvarala osječaj luđačke požudnosti. Ljubio mi je ključne kosti i polako sišao do mojih sisa. Osjetila sam svaki njegov dodir na mojim bradavicama preko moje crvene satenske haljinice. Počeo mi je grickat bradavice, mazit ih, a potom mi je svukao bretele. Zagnjurio je glavu u moje grudi i sisao mi bradavice koje su već bile toliko krute kao kamen. Vješto sam uspjela doći do njegovog kurca, koji je već nabrekao bio u lanenim hlačama. Već sam osjetila da je ogroman. Stavio mi je jednu nogu na wc školjku, smaknuo čipkaste tangice u stranu i počeko mi jako lizat klitoris. Vlažila sam kao luda. Bio je sav musav od mojih sokova. Zabijao mi je već dva prsta u moju usku, svježe obrijanu, glatku pičku. Stenjala sam, i umirala od ugođaja. Nisam više mogla izdržat. Malo sam ga odgornula, sjela se na školjku i počela mu bjesomučno otkopčavat hlače. Kad sam mu skinula gače, njegov me kurac udario po licu. Mmmmm bio je divan. Tako velik. Počela sam mu jako lizat glavić i masirat jaja. Jako je stenjao. Vakumirala sam mu glavić usnama i sam njeg sisala i lizala kao lizalicu dok sam mu rukom jako drkala. Osjetila sam da se grči i da bio htio svršit i izvadila sam ga. Podigao me i tek mal naslonio na zid i uzeo me s traga. Prvo mi je protrljao glavić od pičku, a onda ga je cijelog gurnuo. Jauknula sam. Počeo me jako jebat, tak da su me njegova jaja udarala po pici. Znala sam da uživa jer je jako stenjao. Potrebno mu je bilo 2 minuta i samo sam osjetila topao mlaz na svojoj guzi. Jako me isprskao, iscijedio ga je do kraja.
Pobrisao mi je svoju spermu papirom sa guze, oboje smo se obukli i pustio me da se vratim prva. Oni su već tak pjani bili da nitko nije primjetio da nas oboje nema. Poslje je došao i on.
Nisam bila sretna što sam prevarila dečka jer sam ga zbilja volila. Ali u posljednje vrijeme, naša ljubav se pretvorila sam u čistu naviku. Seksali se nimo uopšte, jer je on bio samo u nekim navodnim problemima. Njegovi problemi su uvijek bili najveći, i meni je već bio pun kufer slušat njegova sranja, kak ima strašno teške predmete na faxu iako je studirao duplo lakši fakultet od mog. Kriva jesam, ne opravdavam se, al opet mislim da bi isto ponovila! 🙂