Kuca strasti

233
Share
Copy the link

Napokon je dosla i ta subota, curini starci su otputovali kod njenog strica u Italiju na 3 dana tako da je bila sama kod kuce. Prazna kuca 3 dana i samo seks, seks i seks. Stigao sam kod nje u posljepodnevnim satima, parkirao auto nekih 50-ak metara od njene kuce i zaputio se prema kuci. Pozvonio sam te mi je otvorila nakon par sekundi. Stajala je na vratima utegnuta u crne uske hlace, bijeloj kosulji i stiklama. Mmmm kako je bila jebozovna. Privukao sam ju k sebi i strastveno poceo zvaliti, rukama gnjececi njene jebozovne guze. Usli smo u kucu te se raskomotili u dnevnom boravku. Na stolicu je cekala boca crnog i vina i dvije case. Natocio sam, te smo lagano pijuckali, pricali i ljubili se. Ustao sam, odlozio casu i upalio neki sentis na radiju te ju zamolio za ples. Lagano smo plesali i izmjenjivali njeznosti, mazili se. Njezno me uhvatila za ruku i odvela u sobu. Skinili smo se i zavukli pod plahte. Legao sam na nju, ali jos nisam pe****rirao iako je kurac odavno bio spreman za to, dignit i balav. Samo sam lezao i ljubio ju po usnama, obrazima, vratu i grudima, dok sam ju rukom milovao po bedru. Nategao sam kurac i usao u nju. Njezno sam prodirao, dok su me njene noge zagrlile oko struka.

Vodili smo ljubav kao pravi zaljubljeni par, samo u misionarskoj pozi. Volio sam to njezno vođenje ljubavi jer mogu prodirati u nju do sutra, a necu svrsit. Nakon petnaestak minuta smo se digli iz kreveta i krenuli goli u dnevni boravak, sjeo sam u fotelju i poceo drkati. Iz kuhinje je donijela slag te je namazala moju kitu koju je onda pocela strasno lizati. Prvo je polizala jaja, pa se zatim prebacila na “stapic”. Vrhom jezika ga je polizala od korijena do glavia, a zati cijelog strpala u usta. Mmm koji prizor, usta joj puna kurca dok koj se slag cijedi iz usta. Pusila je kao prava proficka, cas je jezik motala oko glavica, cas je lizala korijen, pa bi ga zabila u usta i usnama drkala, pa bi se prebacila na jaja i cijela ih progutala, onda bi sisala jedno po jedno. Moja ljubav me dovodila do ekstaze… makao sam ju da nebi prerano svrsio te ju bacio u fotelju. Rasirila je noge, na meni je bio red da se pogostim slagom. Namazao sam ga po vlaznoj pici i u sekund polizao. Poceo sam ljubiti njene usne kao da ljubim nju, zatim bi ju ljubio, pa lizao od rupice do klitica. Uvalio bi jezik, pa prst u rupicu dok se sve vise uvijala.
Dok sam ju prstacio poceo sam joj sisati klitic. Prvo bih ga sisao, pa lizao, a zatim drazio prstom. To drazenje je izazivalo njene uzdahe i stenjanje. Kruzno bih ga lizao, pa ga poljubio, pa ispisivao brojke po njemu, cinio sam sve te stvari koje su je dovodile do ludila, a sve to dok je prst bio u njenoj mackici. “Prestani lizati, ocu kurac u sebi, odmah!“ – naredila je, ali nisam se dao nego sam ju sad poceo jebati sa dva prsta, sve jace i jace dok nije svrsila. Reako sam joj da stane u na sve cetiri, stao iza nje i usao. Uhvatio sam ju za struk te poceo nabijati na kurac. Samo je stenjala i trazila da ju jebem jace. Prodirao sam jace i jace , ali sam morao usporiti jer bih svrsio, a to jos nisam zelio. Izasao sam iz nje i otisao u kuhinju te uzeo stolicu i donio ju u dnevni boravak. Sjeo sam na stolicu, lagano mazio macana dok je ona otisla u sobu. Vratila se sa vibratorom, inace mojim poklonom. Okrenula mi je leđa, uzela kurac i polako ga pocela stvljati u guzu. Polako ga je primila i pocela se lagano nabijat, a za to vrijeme je upalila vibrator i uvalila ga u picku. Sad kad je kita bila u supku, a vibrator u picki pocela se sve jace nabijati dok sam ju drzao za struk i ljubio po leđima, lizao ju. Ajme kako sam uzivao. Zatim sam ju zaustavio da sjedi na kurcu i poceo ju jebati vibratorom. “Jebi, jebi, jebi“ – govorila je i stenjala, te se nakon minutu pocela grciti. Cini se da ju je stresao jos jedan ****azam. Nakon par trenutaka se opet pocela nabijati na kurac, a vibrator joj je sad bio u ustima, lizala ga je. Sve zesce se nabijala i znao sam da cu brzo svrsiti, te sam ju zgrabio za sise i poceo svrsavati mojoj ljubavi u supak. Digla se nakon sto sam joj ga napunio vrelom spermon, klekla i opet pocela pusiti…. bit ce jos, ovo je tek bio pocetak . POZDRAV