Željno Silovanje

249
Share
Copy the link

Već par godina me naprosto progone razni snovi i maštarije. Sve to do skoro je bilo samo u mojoj glavi. Nisam imala hrabrosti da ih priznam ni samoj sebi. Ipak, pre skoro mesec dana priznala sam svojoj najboljoj drugarici Dejanu svoje snove. Rekla sam mu kako želim jedan pravi grupnjak. Priznala sam kako bi jedino žensko u tom grupnjaku bila ja. Za divno čudo on je to prihvatio bez iznenađenja, kao nešto što je krajnje normalno. – Tebi bar to nije problem, super si riiba , imaš dobre noge, dupe i velike sise – konstatovao je Dejan.
– Znam, ali kako skupiti tolike muškarcce oko sebe – rekoh.
– Pa koliko bi ih ti? – upita me prvi put pokazujući znake iznenađenja.
– Barem četvoricu – rekoh.
– Nazovi me u petak, možda će biti nešto od toga! – reče sigurno.
Nastavili smo razgovor kao da ništa nije bilo, popili smo kaficu, a onda sam krenula kući. Do petka je bilo još tri dana. Ni sama ne znam kako sam ih proživela. U petak oko 10 sati sam nazvala Dejana.
– Zdravo, šta ima novo? – upitah sva uzbuđena.
– Biće nešto. Dođi kod mene oko 23 časa – reče staloženo.
Znaš, reci momcima zašto dolazim otvoreno. Želim da budu grubi da sve liči na silovanje.
– Nema problema – reče.
Čitav dan sam se sređivala i birala sta da obučem. ujedno sam izbrijala picu. Izabrala sam najkurvinskiji veš koji sam našla. Sve je bilo kurvinjski čipkasto. Ponela sam još jednu bluzu i minić jer sam se setila da mnogo od onoga sto imam na sebi može biti iscepano. Sve sam stavila u mali crni ranac. Tačno u 23 časa sam bila kod Dejana. Kod njega su već bila trojica momaka u uniformama. Znala sam da su mu neki zemljaci u Beogradu u vojsci.
– Zdravo, ja sam Tamara – rekoh svima.
– Zdravo – odpozdravli su oni ali imenaa nisam čula. Otoman je vec bio raspremljen.
– Želite li prvo piće ili odmah da počnnemo? – pitao je jedan od njih što je značilo da su upoznati sa situacijom.
– Piće – odgovorih mu i uzeh flašu vinjjaka. Dobro sam otpila, otprilike 2 dcl. Za deset minuta sam bila pripita i vlažna.
– Momci, možemo početi. Želim da me sillujete i da mi svašta govorite.
Počeli su da se skidaju, a ja sam čekala. Ubrzo su sva trojica i Dejan bili goli. Jedan me je uhvatio za mišice i počeo da me gura ka krevetu. Opirala sam se. To me je stvarno palilo. Moj otpor je bio stvarno pravi. Otimala sam se, šutirala ga i grebala. Drugi me je zgrabio za kosu i bacio na krevet. I dalje sam se opirala. Jedan me je držao za ruke, a drugi je bio kod mojih nogu. Odvalio mi je šamarčinu.
– Mala ne možeš se izvući. Brzo ćeš se navići i uživati!
Odletela su dugmad sa bluze. Uživala sam u zvuku cepanja tkanine. Kako sam se otimala moje sise su se klatile kao žele. Za tren je bio pocepan moj grudnjak. Sada sam mogla videti kako se klate potpuno slobodne. Čula sam kako puca rajferslus na miniću. Ostala sam samo u gaćicama. Preostala dvojica su mi drzala noge. Odletela je poslednja barijera – gaćice. Ćim sam osetila glavić prvog svršila sam.
– Jebuljo, ti si mi prva pička posle tri meseca.
Brzo su mi vezali ruke vojničkim opasačem za metalnu konstrukciju otomana. Pokušavala sam da se oslobodim. Počela sam da plačem. To su bile suze zadovoljstva. Momka na meni je to uzbudilo i napunio me je. Na njegovo mesto je dosao drugi. Bilo mi je divno, onako goloj, vezanoj, prepuštenoj na milost i nemilost tolikim kurčevima. Mogli su sa mojim telom raditi šta im je volja. Poslednji je bio Dejan. Vrištao je i tucao.
– Oduvek sam to hteo, kučko ali mi nikaad nisi dala.
Pomislila sam kako sere, jer nikada nije ni tražio. Ostalima koji su me već tucali sam sad naizmenično pušila. Osetila sam ukus sperme.
Ubrzo me je i Dejan nafilovao. Momak koji me je prvi tucao vec je bio spreman. Digao mi je noge visoko i uvalio ga u dupe. Odmah ga je celog stavio. Počela sam kroz suze da vrištim od bola. On je i dalje cepao ne obazirući se na mene. Kada je pukao, uvalio ga je drugi ali sada je moja guzica vec bila spremna i dobro podmazana. U toku noći su obrnuli još par krugova. Ujutru sam bila sva izgrebana i po butinama modra ali zadovoljna. Postala sam svesna da je jedan kurac za mene malo.